یکی از مهمترین نکات در بین صنوف مختلف اصطلاحاتی است که در بین فعالین آن مظرح بوده و به نوعی زبان گفتاری اعضای آن صنف به حساب می آید، به شکلی که برای نا آشنایان با این اصطلاحات فهم و درک مقاصد این افراد سخت و گاهی منجر به تاثیری نا مطلوب در ایجاد ارتباط بااین افراد می گردد.
در فایل پیوست جدول اصطلاحات مصطلح در بین فعالین عرصه تولید فرآورده های خام – دامی به ویژه فعالین عرصه گوشت قرمز شامل قصابان، دابحین و … ارایه گردیده است که جمع اوری آن حاصل همت و تلاش همکار ارجمندمان دکتر علی حیدری می باشد .
جهت دریافت فایل مذکور بر روی دکمه دانلود زیر کلیک نمایید .