امکان استفاده از گوشت طیور آزمایشگاهی جدی تر شد!

تازه ها

امکان بهره گیری از گوشتهای تولیدی در آزمایشگاهها روز به روز جدی تر میشود . در آخرین تحولات نشریه مرکل صبح امروز با انتشار مقاله ایی ، به بررسی مزایا و معایب این سیستم تولیدی پرداخته است .

به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، در این مقاله که به قلم J.P.Bondrix نوشته شده است ، از تمرکز فزاینده تیم های تحقیقاتی مختلف به منظور توسعه این روش تولید صحبت شده است و از آینده جالب و جذاب این محصولات قلم رانده شده . نویسنده این مقاله از سویی از نگرانی های برخی افراد در جوامع مختلف صحبت نموده است و آینده این محصولات را متفاوت از نظر چنین افرادی دانسته است .

بوندریکس در ادامه با اشاشره به گیاهخوار بودن جمعیت بسیار زیادی از مردم در سرتاسر دنیا این فرضیه را مطرح نموده است که در صورت ساخت انبوه این فرآورده ها ، افرادی چون گیاهخواران نیز احتمالا به خریداران پروپاقرص این محصولات مبدل شوند . اگرچه بر اساس تحقیقات بعمل آمده و درز اطلاعاتی نحوه تهیه این محصولات ، به نظر میرسد تا بایستی از طیور پرورشی ، بیوپسی ( یا تکه ایی گوشت ) تهیه شده و سپس وارد سیستم تولید شود .

4 پاسخ در “امکان استفاده از گوشت طیور آزمایشگاهی جدی تر شد!

    1. سپاس از نظر لطف شما
      امیدواریم تا در مسیر افزایش آگاهی گام برداشته و البته نقشی برجسته در بهبود امنیت و ایمنی غذایی جامعه داشته باشیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *